Scroll to top

Sfaturi inainte de a participa la interviu

interviu stewardesa

Esti sigur ca jobul de insotitor de bord ti se potriveste, te-ai pregatit serios sa dai tot ce este mai bun din tine in ziua interviului si acum abia astepti ziua cea mare. Inainte de a aplica online sau de a te prezenta la interviu, iti sugerez\te:

  • Nu te lasa influentat nici de pozele minunate ale prietenilor de pe Facebook, nici de comentariile negative despre o anumita companie/zbor ale anumitor persoane. Iti vei crea singur povestea exact asa cum crezi ca ti se potriveste!
  • Sunt sute de companii aeriene in momentul de fata. Cauta detalii despre ele, fii sigur ca profilul unei anumite companii ti se potriveste. De asemenea, exista posibilitatea de a fi intrebat anumite informatii despre compania respectiva in timpul interviului.
  • Citeste cu atentie cerintele respectivei companii. Daca nu indeplinesti anumite criterii- ca cel al inaltimii sau al varstei- nu are rost sa aplici.
  • Intelege conditiile de viata din tara respectiva. Oricat de tentanta poate parea o anumita locatie, poate nu ti se potriveste.
  • Daca nu au loc recrutari in tara ta, cauta alte tari unde ai putea participa la interviu. Fiind la curent cu recrutarile, iti poti asigura, din timp, un bilet de avion ieftin si cazare la un pret acceptabil in orasul unde compania aleasa de tine recruteaza.
  • Aplica la mai multe companii si participa la mai multe interviuri.
  • Tine minte ce a zis Edison: “I didn’t fail 1,000 times. The light bulb was an invention with 1,000 steps.”

Bafta multa!

 

Make your dream come true!

Vino sa exersezi toate probele interviului si sa afli cum sa te prezinti in fata recrutorilor la Cursul pregatitor intensiv Interviul pentru stewardesa.

Acum poti beneficia si de un curs 1 la 1, online sau fata in fata, zilnic, la cerere.

Participa la workshop-ul nostru pentru a afla totul despre aceasta frumoasa meserie!

Contacteaza-ne pe site sau pe pagina de Facebook.

Related posts

1 comment

  1. […] alte sfaturi referitoare la aceasta zi, gasesti aici; […]