Scroll to top

Salariul stewardesei Norwegian Air

NORWEGIAN AIRLINE

Norwegian Air Shuttle este pe locul 5 in topul celor mai mari companii aeriene low-cost din lume. Compania, cu peste 11 000 de angajati si 160 de avioane, opereaza 500 de zboruri in 150 de destinatii. Incepand din 2013, Norwegian a primit, in fiecare an, titlul de cea mai buna companie aeriana low-cost din Europa, din partea Skytrax. In ultimii 4 ani, compania a primit si titlul de cea mai buna low-cost din lume pe zborurile ultra-lungi.

Norwegian, prin agentia de recrutare OSM-Aviation, angajeaza insotitori de bord pentru diferite baze din Europa si SUA. Contractele sunt fie permanente, fie temporare. Pentru a accesa lista recrutarilor, consultati pagina companiei. Viitorii insotitori de bord vor opera pe avioanele Boeing B787 pe rutele transatlatince sau pe Boeing B737 pe zborurile mai scurte. 

Norwegian Air Shuttle este una dintre cele mai bune companii aeriene din Europa pentru care ati putea lucra. Personal, am avut ocazia de a cunoaste cativa angajati ai companiei. Acestia mi-au confirmat ca salariul stewardesei Norwegian Air, precum si politica interna a companiei sunt foarte bune. De-a lungul carierei in Etihad, cativa dintre colegii mei si-au dat demisia pentru a deveni insotitori de bord Norwegian.

Iata cum arata beneficiile si salariul stewardesei Norwegian Air:

 • aveti posibilitatea de a va alege orasul in care doriti sa va relocati. Compania are baze in Europa, SUA, Singapore, Bangkok.
 • salariul difera in functie de orasul in care locuiti. De exemplu, salariul in Tarile Scandinave va fi mult mai mare decat in alte orase europene. Insotitorii de bord din baza din Londra Gatwick obtin in jur de 2000 lire sterline/luna.
 • salariul creste pe masura anilor petrecuti in cadrul companiei.
 • procesul de recrutare are loc prin agentia de recrutare OSM Aviation. Aceasta agentie recruteaza pentru foarte multe companii aeriene. Daca doriti sa va schimbati angajatorul in viitor, veti fi deja in baza de date a agentiei.
 • aveti optiunea de a alege fie un contract permanent, fie temporar.
 • zburati pentru o companie cu o flota noua, avioanele avand, in medie, 3.7 ani.┬á
 • training-ul este gratuit.
 • uniforma este gratuita.
 • concediul este de 28 de zile/an. Compania ofera o diurna de 14 lire/zi in perioada vacantei.
 • bilete cu discount-uri pentru parinti si partner/a.
 • reduceri de 10% in magazinele de Duty Free.
 • posibilitati de avansare in cadrul companiei, aceasta fiind intr-o continua expansiune.

Procesul de recutare pentru a fi stewardesa Norwegian

 • aplicati online pe pagina OSN- Aviation, alegandu-va baza in care doriti sa va relocati. Sa aveti pregatite CV-ul in limba engleza si o fotografie tip pasaport.
 • in urma aplicarii, veti primi un e-mail de confirmare.
 • daca sunt selectati, veti avea de completat cateva teste online.
 • in urmatoarea etapa, veti fi invitati la un interviu care va include proba de grup si interviul final.
 • primiti rezultatul final in cateva zile.

 

Observati, asadar, ca Norwegian Air Shuttle ofera unul dintre cele mai bune pachete salariale in Europa. Salariul in sine este  cel mai mare in zona companiilor low-cost europene.

 

Aflati care sunt conditiile pentru a fi stewardesa Norwegian aici.

 

Daca doresti sa ai un CV perfect, care sa corespunda cerintelor companiilor aeriene, apeleaza la serviciul nostru CV-ul de nota 10. In 48 de ore, vei avea un CV bine realizat care sa atraga atentia recrutorilor.

 

Bafta multa!

 

Make your dream come true!

Vino sa exersezi toate probele interviului si sa afli cum sa te prezinti in fata recrutorilor la Cursul pregatitor intensiv Interviul pentru stewardesa. Cursul, cu o durata de 9 ore, este structurat in asa fel incat sa te familiarizeze cu intregul proces de recrutare a insotitorilor de bord si meseria de stewardesa. 

Daca doresti o pregatire numai pentru tine, alege Cursul de pregatire privat Interviul pentru stewardesa. Cursul dureaza 3 ore si are loc online sau fata in fata, ora si data fiind alese de comun acord.

Participa la workshop-ul Secretele meseriei de stewardesa pentru a afla totul despre aceasta frumoasa meserie!

Contacteaza-ne pe office@flightattendant.eu sau pe pagina de Facebook.

Related posts