Scroll to top

Politica de confidentialitate

 Flight Attendant- Politica de confidentialitate

Termeni ╚Öi condi╚Ťii┬á

 

Termeni si condiţii de utilizare https://flightattendant.eu/

Site-ul https://flightattendant.eu/ este proprietatea STAR EVENTS&TRAINING SRL.

Acest document stabile╚Öte termenii ╚Öi condi╚Ťiile ├«n care pute╚Ťi utiliza site-ul https://flightattendant.eu/

Accesul ╚Öi utilizarea site-ului https://flightattendant.eu/ se face sub autoritatea acestor reguli, ├«n termenii ╚Öi condi╚Ťiile de mai jos. Utilizarea site-ului, interac╚Ťiunea ╚Öi accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni ╚Öi condi╚Ťii, cu toate consecin╚Ťele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este ob╚Ťinerea de informa╚Ťii despre produsele ╚Öi serviciile prezentate pe https://flightattendant.eu/. Orice utilizare ├«n alte scopuri dec├ót acesta nu este permisa.

STAR EVENTS&TRAINING SRL nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Prin termenul ÔÇ×utilizatorÔÇŁ al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

STAR EVENTS&TRAINING SRL ofera acces liber la site-ul https://flightattendant.eu/ si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de STAR EVENTS&TRAINING SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al STAR EVENTS&TRAINING SRL.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale, in forma in care sunt prezentate pe site, sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea STAR EVENTS&TRAINING SRL.

Este interzisa crearea de leg─âturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, f─âr─â un acord prealabil scris. In situa╚Ťiile ├«n care acest lucru se ├«nt├ómpl─â f─âr─â acordul scris explicit al STAR EVENTS&TRAINING SRL, STAR EVENTS & TRAINING SRL nu ├«╚Öi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de c─âtre alte persoane dec├ót cele autorizate de STAR EVENTS&TRAINING SRL ╚Öi ├«╚Öi rezerva dreptul de a solicita sanc╚Ťionarea conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare orice ac╚Ťiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

STAR EVENTS&TRAINING SRL sau ter╚Ťe p─âr╚Ťi pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, leg─âturi (ÔÇťlinkÔÇŁ-uri) c─âtre alte pagini sau resurse World Wide Web. STAR EVENTS&TRAINING SRL nu garanteaz─â, nu este ╚Öi nu poate fi f─âcut responsabil ├«n nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, con╚Ťinutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. STAR EVENTS&TRAINING SRL nu va fi responsabil sau pasibil de a pl─âti desp─âgubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau ├«n leg─âtur─â cu folosirea sau ├«ncrederea ├«n informa╚Ťiile, con╚Ťinutul, bunurile sau serviciile puse la dispozi╚Ťie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei p─âr╚Ťi a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informa╚Ťiilor puse la dispozi╚Ťie de STAR EVENTS&TRAINING SRL prin intermediul site-ului https://flightattendant.eu/ ├«ntr-un mod care violeaz─â legisla╚Ťia rom├óneasc─â sau interna╚Ťional─â ├«n materie de drept de autor ╚Öi proprietate intelectuala, implic─â r─âspunderea civila sau penala pentru astfel de ac╚Ťiuni.

STAR EVENTS&TRAINING SRL ├«╚Öi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea ╚Öi utilizarea acestui site ╚Öi de a solicita sanc╚Ťionarea conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare a persoanelor implicate, dac─â exist─â dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a con╚Ťinutului sau securit─â╚Ťii acestuia sau ├«ncercarea de a ataca sau discredita STAR EVENTS&TRAINING SRL sau partenerii sai, produsele, serviciile ╚Öi angaja╚Ťii acestora.

Orice eventual litigiu în legătură cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din România.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:

ÔÇô ├«ncercarea de a interveni, prin orice mijloace, ├«n con╚Ťinutul acestui site, ╚Ötergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor ╚Öi informa╚Ťiilor publicate, sau ├«ncercarea de a ac╚Ťion─â ├«n acest scop;

ÔÇô intentia de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oric─ârui sistem aferent site-ului https://flightattendant.eu/ sau infrastructurii STAR EVENTS&TRAINING SRL, sau accesarea oric─âror servere sau servicii STAR EVENTS&TRAINING SRL care nu sunt publice, f─âr─â autoriza╚Ťie;

ÔÇô tentativa de a interveni ├«n func╚Ťionarea serverelor de hosting sau asupra site-ului https://flightattendant.eu/ prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin ÔÇťfloodingÔÇŁ sau ÔÇťDOSÔÇŁ.

ÔÇô folosirea oric─âror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (ÔÇťspammingÔÇŁ) sau pentru orice alt scop ├«n afar─â de trimiterea de e-mailuri personale justificate, f─âr─â acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oric─ârei dintre aceste reguli atrage dup─â sine r─âspunderea civil─â sau penal─â. STAR EVENTS&TRAINING SRL va investiga faptele care implic─â asemenea ├«nc─âlc─âri, cooper├ónd cu autorit─â╚Ťile pentru prevenirea sau ├«mpiedicarea unor astfel de ac╚Ťiuni.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

STAR EVENTS&TRAINING SRL ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modific─â sau de a ├«ntrerupe, temporar sau permanent, par╚Ťial sau ├«n totalitate, serviciile puse la dispozi╚Ťie prin intermediul acestui site, cu sau f─âr─â o notificare prealabil─â.

STAR EVENTS&TRAINING SRL┬á nu este r─âspunz─âtor fa╚Ť─â de utilizator, orice tert─â persoan─â fizic─â sau juridic─â sau institu╚Ťie pentru modificarea, suspendarea sau ├«ntreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

STAR EVENTS&TRAINING SRL poate schimb─â ├«n orice moment con╚Ťinutul ╚Öi condi╚Ťiile de folosire a site-ului. Noile condi╚Ťii devin valabile ├«n momentul ├«n care au fost f─âcute publice prin ├«nscriere ├«n acest site ╚Öi nu au caracter retroactiv.

5. EXONERAREA DE R─éSPUNDERE

Accept├ónd s─â utiliza╚Ťi acest site, declara╚Ťi ├«n mod expres ╚Öi implicit c─â ├«n╚Ťelege╚Ťi c─â sunte╚Ťi de acord cu urm─âtoarele:

-utilizarea site-ului se face pe propria r─âspundere. STAR EVENTS&TRAINING SRL este exonerat ├«n mod expres de toate r─âspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garan╚Ťiile indirecte de v├ónzare sau conformitate cu specifica╚Ťiile pentru un anume scop.

STAR EVENTS&TRAINING SRL nu ofer─â nici o garan╚Ťie c─â:

-informa╚Ťiile vor ├«mplini toate cerin╚Ťele dumneavoastr─â ;

-serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori,

-rezultatele ce se vor putea ob╚Ťine din folosirea informa╚Ťiilor site-ului vor fi corecte sau de ├«ncredere,

-calitatea oric─âror produse, servicii, informa╚Ťii sau altor materiale cump─ârate sau ob╚Ťinute de dumneavoastr─â prin intermediul site-ului, va satisface toate cerin╚Ťele

-orice eroare de program va fi corectat─â.

Utilizatorul este singura persoan─â responsabil─â de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau re╚Ťelei de pe care acceseaz─â site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul desc─ârc─ârii de informa╚Ťii ╚Öi servicii din con╚Ťinutului site-ului.

Nici un sfat sau alte informa╚Ťii orale sau scrise, ob╚Ťinute de la site-ul https://flightattendant.eu/ sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garan╚Ťie, dac─â nu este stipulat─â expres ├«n Termenii ╚Öi condi╚Ťiile de utilizare.

6. LIMITAREA R─éSPUNDERII

STAR EVENTS&TRAINING SRL nu va fi r─âspunz─âtor pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bun─âvoin╚Ť─â, posibilit─â╚Ťii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dac─â STAR EVENTS&TRAINING SRL a fost informat anterior de posibilitatea apari╚Ťiei unor asemenea pierderi), rezult├ónd din:

-utilizarea sau imposibilitatea utiliz─ârii informa╚Ťiilor site-ului;

-costul procur─ârii de bunuri sau servicii complementare rezult├ónd din orice bunuri, date, informa╚Ťii sau servicii achizi╚Ťionate sau ob╚Ťinute, mesaje primite, tranzac╚Ťii ├«ncepute prin/ de pe site-ul STAR EVENTS&TRAINING SRL.

-acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

-declara╚Ťii sau ac╚Ťiuni ale oric─ârei ter╚Ťe p─âr╚Ťi asupra serviciilor site-ului;

-orice alt─â problem─â legat─â de serviciile site-ului.

Dac─â se consider─â c─â orice material pus la dispozi╚Ťie pe site, postat de STAR EVENTS&TRAINING SRL, de c─âtre ter╚Ťi sau utilizatori, violeaz─â drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesar─â semnalarea acestei situa╚Ťii la adresa office@flightattendant.eu.

Pentru sec╚Ťiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, r─âspunderea asupra con╚Ťinutului opiniilor revine ├«n ├«ntregime autorilor acestora. STAR EVENTS&TRAINING SRL ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor de utilizare sau pe care le consider─â d─âun─âtoare, sub orice form─â, propriei imagini, partenerilor sau ter╚Ťilor.

STAR EVENTS&TRAINING SRL nu cere utilizatorilor informa╚Ťii personale prin intermediul unei coresponden╚Ťe nesolicitate de ace╚Ötia. Orice tip de coresponden╚Ťa care ofer─â sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informa╚Ťii personale trebuie considerat un fals ╚Öi raportat c─âtre STAR EVENTS&TRAINING SRL prin intermediul formularului de contact accesibil pe site.

Acest site este oferit ├«n aceast─â form─â f─âr─â alte garan╚Ťii. STAR EVENTS&TRAINING SRL nu este ╚Öi nu poate fi f─âcut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilit─â╚Ťi sau alte defecte ale acestui site sau ale con╚Ťinutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informa╚Ťiile personale puse la dispozi╚Ťia site-ului https://flightattendant.eu/ sau STAR EVENTS&TRAINING SRL pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate ├«n condi╚Ťiile legii.

Prin completarea c├ómpurilor din formularele de ├«nregistrare/contact on-line utilizatorii sunt de acord c─â datele personale pe care le ├«nregistreaz─â s─â ├«ntre ├«n baz─â de date STAR EVENTS&TRAINING SRL ╚Öi s─â primeasc─â mesaje cu privire la produse ╚Öi servicii, promo╚Ťii, concursuri sau orice alte ac╚Ťiuni editoriale ╚Öi de marketing desf─â╚Öurate ├«n viitor de c─âtre STAR EVENTS & TRAINING SRL┬á ╚Öi de partenerii s─âi agrea╚Ťi.

La solicitarea explicit─â a utilizatorului adresat─â la office@flightattendant.eu, STAR EVENTS&TRAINING SRL se oblig─â s─â rectifice, actualizeze, blocheze, ╚Ötearg─â sau transforme ├«n date anonime ╚Öi s─â ├«nceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, ├«n mod gratuit, conform dispozi╚Ťiilor legii privind protec╚Ťia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi liber─â circula╚Ťie a acestor date.

STAR EVENTS&TRAINING SRL se oblig─â s─â nu fac─â public─â adres─â de e-mail a utilizatorilor ╚Öi s─â nu o dezv─âluie unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi, dac─â aceast─â nu se afl─â ├«ntre partenerii agrea╚Ťi ├«n mod expres, ├«n afar─â cazului ├«n care acest lucru este necesar pentru a respect─â legea ╚Öi/sau procedurile judiciare.

STAR EVENTS&TRAINING SRL nu răspunde de atacurile având că scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor.

STAR EVENTS&TRAINING SRL nu-╚Öi asum─â nici un fel de responsabilitate pentru situa╚Ťiile ├«n care utilizatorul ├«╚Öi public─â adres─â sau orice alte date personale, din proprie ini╚Ťiativ─â, ├«ntr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile STAR EVENTS&TRAINING SRL.

8. POLITIC─é COOKIES

Cookie-urile sunt fi╚Öiere text inofensive, mici, care sunt stocate pe calculatorul t─âu atunci c├ónd vizitezi un site web. STAR EVENTS&TRAINING SRL le folose╚Öte pentru a urm─âri ce preferin╚Ťe au utilizatorii.

Cookie-urile nu stocheaz─â nicio informa╚Ťie sensibil─â sau personal─â, cum ar fi numele, adresa sau datele tale de plat─â. Informa╚Ťiile sunt codificate, iar rezultatul acestora este folosit pentru a ne ajuta s─â efectu─âm diferite optimiz─âri. Aceste optimiz─âri includ s─â oferim vizitatorilor produse relevante, s─â┬á facilit─âm conectarea cu site-urile de socializare sau s─â alert─âm la o eroare.

Noi folosim cookie-uri ╚Öi tehnologii similare pentru a colecta informa╚Ťii despre paginile pe care un vizitator le acceseaz─â. Cookie-urile sunt bi╚Ťi de informa╚Ťie care sunt stocate automat pe calculatorul t─âu, astfel ├«nc├ót s─â te putem recunoa╚Öte c├ónd utilizatorul revine. Folosim cookie-uri pentru a ├«n╚Ťelege mai bine utilizarea site-ului STAR EVENTS&TRAINING SRL, astfel ├«nc├ót s─â se poat─â continua dezvoltarea ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea sa.

Dac─â nu se doresc cookie-uri pe dispozitivul dvs., se poate seta ├«n preferin╚Ťele browser-ului pentru a fi dezactivate. Desigur, acest refuz al tehnologiei implic─â posibilitatea ca utilizatorul s─â nu poat─â beneficia de toate calit─â╚Ťile site-ului https://flightattendant.eu/ sau ale partenerilor s─âi. Informa╚Ťiile colectate prin intermediul cookie-urilor pot fi combinate cu alte informa╚Ťii de identificare (cum ar fi informa╚Ťii demografice) din registrele STAR EVENTS&TRAINING SRL ╚Öi din alte surse. STAR EVENTS&TRAINING SRL poate folosi aceste informa╚Ťii combinate pentru ini╚Ťiative de marketing viitoare, dar ╚Öi pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea experien╚Ťei oferite pe site-ul https://flightattendant.eu/.

Politica site-ului https://flightattendant.eu/ este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, STAR EVENTS&TRAINING SRL isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea STAR EVENTS&TRAINING SRL, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre STAR EVENTS&TRAINING SRL, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol.

https://flightattendant.eu/ foloseste ÔÇ×cookiesÔÇŁ pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini/servicii pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Pe site-ul https://flightattendant.eu/ pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul STAR EVENTS&TRAINING SRL si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

STAR EVENTS&TRAINING SRL isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.