Scroll to top

Ganduri inainte de interviul pentru stewardese


interviul pentru stewardeseDaca citesti acest articol inseamna ca te incadrezi in una dintre urmatoarele categorii:

  • ai ales sa devii insotitor/ insotitoare de bord. Te felicit. Sunt convinsa ca te vei bucura la maxim de aceasta noua aventura a vietii tale;
  • inca te mai gandesti. Este in regula. Sa-ti alegi drumul in viata este ca un puzzle ale carui piese se vor aseza la un moment dat in ordinea corecta.

Indiferent la ce stadiu te afli, te invit sa afli care sunt lucrurile pe care cred ca trebuie sa le ai in vedere inainte de a te prezenta la un interviu.

 

1. Vei avea parte de cea mai frumoasa perioada a vietii tale!

Viata unui cabin crew este intr-o continua miscare. Esti platit/a pentru a calatori in intreaga lume. Vei cunoaste oameni din toate clasele sociale, vei invata despre  cultura si traditiile altor popoare, vei intelege mai bine ce se intampla in jurul tau, vei avea o alta perspectiva asupra vietii si a oamenilor.

 

2. Interviul nu este un simplu interviu

Datorita numarului din ce in ce mai mare al aplicantilor, cerintele companiilor aeriene cresc de la o recrutare la alta. Iti sunt analizate nu doar CV-ul si pozele, ci si abilitatile necesare postului, caracterul si comportamentul tau de-a lungul intregii zile. Desi va fi o atmosfera relaxanta, ochii trainerilor vor fi asupra ta in orice moment.

 

3. Training-ul este mult mai greu decat iti imaginezi

Timp de aproximativ 8 saptamani, te vei afla intr-un program intensiv de invatare. Concentrarea ta trebuie sa fie la cote maxime in fiecare zi pentru a putea obtine acel punctaj de minim 80% la examene si pentru a-ti insusi toate cunostintele necesare pe zboruri.

 

4. Adaptabilitatea- o conditie sine qua non

Trebuie sa te adaptezi nu doar unui stil de viata nou, ci si interactiunii cu colegi si pasageri din toate colturile lumii, schimbarilor unui zbor care poate avea loc pe ultima suta de metri, fusului orar din alte tari si mai ales zborului in sine. Iar daca te relochezi, adaptabilitatea in cadrul unei culturi noi va contribui la fericirea ta de zi cu zi.

 

5. Viata cuiva poate fi in mainile tale

In cateva secunde se poate intampla o situatie de urgenta pe zbor care necesita evacuarea pasagerilor sau un pasager face infarct. Vei invata cum sa actionezi in aceste situatii, dar prezenta de spirit este extrem de importanta.

 

6. Nu poti fi prezent/a alaturi de familie la toate sarbatorile

Sigur ca poti avea concediu sau zile libere pentru a-ti petrece anumite sarbatori cu cei dragi, dar nu vei fi prezent/a la toate. Cu toate acestea, poti avea parte de experiente inedite si pe zbor sau intr-un layover in anumite zile de sarbatoare.

 

7. Ajutorul si sfaturile primite de la un specialist iti cresc sansele de reusita

Datorita accesului la informatiile gratuite de pe internet, vei afla multe informatii legate de acest job si de interviu. Cu toate acestea, sfaturile si training-ul, fie el online sau offline, cu un specialist cresc substantial sansele tale de reusita.

Make your dream come true!

Vino sa exersezi toate probele interviului si sa afli cum sa te prezinti in fata recrutorilor la Cursul pregatitor intensiv Interviul pentru stewardesa.

Acum poti beneficia si de un curs 1 la 1, online sau fata in fata, zilnic, la cerere.

Participa la workshop-ul nostru pentru a afla totul despre aceasta frumoasa meserie!

Contacteaza-ne pe site sau pe pagina de Facebook.

Related posts