Scroll to top

Interviul Wizz Air din 21 ianuarie

WIZZ AIR STEWARDESA

Ieri, 21 ianurie 2019, Wizz Air a organizat un interviu pentru insotitori de bord. Acesta a fost de tip Open Day, in Otopeni, pentru baza din Bucuresti. Interviul, tinut la Hotelul Vienna House Easy Airport Bucharest, a inceput la ora 09.00 A.M. Cursantii mei mi-au povestit cum s-a desfasurat  acest interviu. Cei care nu au trecut cu succes interviul pot reaplica peste 3 luni.

La ora mentionata, candidatii- in jur de 100- au fost invitati in sala pentru a li se prezenta procedura de desfasurare a interviului. Acestia au primit un formular tip, pe care l-au inmanat cand au fost invitati pentru prima etapa.

Prezentarea personala

Fecare concurent a intrat in sala si a avut la dispozitie 1-2 minute pentru a-i convinge pe recrutori ca este ceea ce compania cauta. Prima proba s-a terminat in jurul orei 14.00. Aproximativ 50 de persoane au trecut spre urmatoarea etapa a interviului.

 

Role-Play

In timpul acestei probe, candidatii s-au prezentat cate 2 si au avut de rezolvat o situatie cu un pasager dificil. Aproximativ 20 de persoane au fost selectate pentru etapa urmatoare.

 

Proba de grup

Cei ramasi la interviu au fost impartiti in grupe si au primit un exercitiu de rezolvat in 15 minute. Recrutorii au urmarit modul in care candidatii relationeaza intre ei, incadrarea in timp, explicatiile oferite pentru alegerile facute, precum si limbajul non-verbal al fiecaruia dintre ei.

Celor care au mers mai departe le-au fost prezentate structura companiei si avantajele jobului de insotitor de bord. In tot acest timp, reactille le-au fost atent analizate de recrutori. La sfarsitul prezentarii, candidatii au fost rugati sa lase CV-ul si pozele.

 

Interviul final

Avand CV-ul fiecarui candidat, recrutorii le-au adresat cateva intrebari si i-au rugat sa verifice daca numarul de telefon si adresa de e-mail mentionate sunt corecte.

Candidatii au fost informati ca vor primi un e-mail cu rezultatul interviului in urmatoarele 2 saptamani.

 

Bafta multa!

 

Make your dream come true!

Vino sa exersezi toate probele interviului si sa afli cum sa te prezinti in fata recrutorilor la Cursul pregatitor intensiv Interviul pentru stewardesa.

Acum poti beneficia si de un curs 1 la 1, online sau fata in fata, zilnic, la cerere.

Participa la workshop-ul nostru pentru a afla totul despre aceasta frumoasa meserie!

Contacteaza-ne pe site sau pe pagina de Facebook.

Related posts