Scroll to top

Gandirea potrivita pe durata interviului

insotitori de bord

Orice interviu pentru un job este stresant. Dar cand te gandesti ca aplici pentru un job dorit de mii de aplicanti in intreaga lume, nivelul de stress creste considerabil. Nu mai este vorba numai despre oamenii din orasul sau tara ta. Indivizi din intreaga lume au acelasi vis ca al tau. Avand o mentalitate de invingator, vei reusi sa te relaxezi si sa dai tot ce este mai bun din tine in fata recrutorilor. Gandirea pe durata interviului trebuie sa fie pozitiva, bazandu-se pe urmatoarele idei:

Esti o fiinta minunata cu un mare potential

Fii cea mai bun prietena a ta. Le poti arata si celorlalti ce abilitati ai, chiar daca nu ai absolut toate calitatile unei stewardese perfecte. Dar esti dispusa sa inveti si sa devii mai buna in fiecare zi. Tara in care locuiesti, faptul ca nu ai customer service experience, numarul mare de aplicanti, nestapanirea limbii engleze la un nivel avansat si asa mai departe nu sunt motive de ingrijorare daca tu crezi in tine.

Un interviu pentru stewardese este o necesitate a ambelor parti

Compania are nevoie de oameni capabili atat de mult pe cat ai tu nevoie de acest job. Agentul de recrutare nu este dusmanul tau; rolul lui este de a gasi candidatul cu cele mai bune calitati pentru jobul respectiv asa cum si rolul tau este de a le demonstra ca esti persoana de care au compania are nevoie. Este, asadar, o situatie win-win.

Nu exista infrangeri, exista lectii

Este una dintre afirmatiile mele preferate. Invata din orice experienta, indiferent daca ai obtinut ce ai dorit sau nu. Numai asa vei reusi sa devii si mai bun in tot ceea ce faci. Am cunoscut persoane care au aplicat la aceeasi companie de 5 ori sau care au mers la 4-5 interviuri cu diferite companii pana au obtinut jobul. Altii au fost acceptati la 2 companii si au fost nevoiti sa faca o alegere.

Vizualizeaza-te facand jobul visurilor tale

Faptul ca esti la interviu inseamna ca te incadrezi in profilul stewardesei dorit de companie. Gandeste-te cat de fericit vei fi atunci cand vei imbraca uniforma de insotitor de bord. Vei fi admirat de pasageri mergand alaturi de colegii tai prin aeroport, vei interactiona cu oamenii din toate colturile lumii pe zboruri si vei servi cina in destinatie ta preferata. Nu-i asa ca deja ai uitat de emotii?

Aminteste-ti de reusitele tale

Momentele acelea in care ai obtinut ceea ce ti-au dorit, in care ai citit mail-ul sau mesajul de felicitare pentru o reusita, felul in care ai reactionat atunci te vor ajuta acum sa uiti de emotii si sa-ti cresti instant nivelul de incredere in reusita ta.

Make your dream come true!

Vino sa exersezi toate probele interviului si sa afli cum sa te prezinti in fata recrutorilor la Cursul pregatitor intensiv Interviul pentru stewardesa.

Acum poti beneficia si de un curs 1 la 1, online sau fata in fata, zilnic, la cerere.

Participa la workshop-ul nostru pentru a afla totul despre aceasta frumoasa meserie!

Contacteaza-ne pe site sau pe pagina de Facebook.

Related posts