Scroll to top

Etihad Airways- companie aeriana de 5*

etihad airways

In 2016, Etihad Airways a ob»õinut certificarea Skytrax de companie aeriana de 5*- cel mai ravnit standard de calitate din industria aeriana.

Rating-ul aeronavelor cu certificare Skytrax de 5* este utilizat pentru a certifica produsele si serviciile companiei aeriene și este acordat companiilor care ating cel mai inalt nivel de performanta. Printre altele, liniile aeriene sunt evaluate pe criterii in toate cabinele, inclusiv scaune, proceduri de siguranta, divertisment la bord, curatenia cabinelor, facilitati de confort, mancarea si bauturile oferite, confortul din lounge-uri si aeroport.

Evaluarea s-a facut in urma unui audit exhaustiv de trei luni asupra ofertei globale de produse si servicii oferite, a profesionalismului personalului din aeroport, dar si de la bordul avioanelor, precum si asupra feedback-ului pasagerilor companiei.

Titlul s-a datorat si introducerii avioanelor Airbus A380 si Boeing 787 care au cabine revolutionare (A380 are singurul apartament de pe un avion comercial), ofera serviciile unui majordom (tot in A380) si in care atentia pentru detalii a companiei se reflecta in intregul design al avioanelor.

 

Cum s-a resimtit acest an in care Etihad a primit cele 5* de catre noi, insotitorii de bord

  • Acest titlu a reprezentat un moment de bucurie pentru toti angajatii companiei, dar a adus si mai multa responsabilitate din partea fiecaruia dintre noi.
  • In timpul auditului, uneori eram anuntati ca reprezentantii Skytrax se afla la bord, alteori nu. Dar stiam de desfasurarea acestuia si fiecare angajat- de la cei care se ocupau de curatenia avionului, de la ingineri si tehnicieni pana la insotitorii de bord- isi facea treaba si mai bine cu gandul la titlul care urma sa i se acorde companiei.
  • Din randul insotitorilor de bord care erau Food&beverage managers in business class, au fost selectati cei care urmau sa lucreze ca Butlers in The Residence. Acestia au avut parte de un training riguros de 3 saptamani la hotelul Savoy din Londra.
  • Sefii de cabina, dar si managerii tuturor categoriilor de insotitori de bord au devenit mai exigenti in evaluarea performantei acestora pe zbor.
  • Criteriile de selectie a noilor stewardese¬†au devenit mai stricte.
  • Numarul evenimentelor de recrutare a scazut, accentul fiind pus pe training-uri de leadership, de customer service si pentru avioanele A380 si B787 pentru toti insotitorii de bord.
  • Totodata, asteptarile pasagerilor au explodat. Pe fiecare zbor, oamenii stiau ca Etihad are cele 5* si cererile lor au crescut considerabil. In A380, foarte multe persoane faceau poze prin avion, doreau sa vada etajul in care sunt business si first class, dar si The Residence, puneau foarte multe intrebari despre aeronave si chiar ne povesteau diverse lucruri despre acestea si despre companie. Uneori, in timpul zborului, multi pasageri din economy incercau sa urce scarile pentru a vedea cum arata cabinele superioare, acest lucru nefiind permis pentru a nu perturba confortul pasagerilor din aceste cabine.

Datorita acestui titlu acordat companiei intregul an 2016 a fost o experienta interesanta. 

 

Make your dream come true!

Vino sa exersezi toate probele interviului si sa afli cum sa te prezinti in fata recrutorilor la Cursul pregatitor intensiv Interviul pentru stewardesa.

Acum poti beneficia si de un curs 1 la 1, online sau fata in fata, zilnic, la cerere.

Participa la workshop-ul nostru pentru a afla totul despre aceasta frumoasa meserie!

Contacteaza-ne pe site sau pe pagina de Facebook.

Related posts