Scroll to top

Despre


mine

Bine ai venit!

Sunt Sonia Serbanescu, ador calatoriile oriunde, oricand, oricum, plimbarile lungi in natura, iar povestile de viata ale oamenilor cu care vin in contact reprezinta o sursa de inspiratie din care incerc sa invat cate ceva zi de zi.  Am o experienta de peste 13 ani in customer service, dintre care 7 ani in aviatie: 1 an ca agent de check-in in aeroportul din Dubai si 6 ani ca insotitoare de bord la Etihad Aiways.

Mi-am dorit sa devin insotitoare de bord inca din copilarie si cariera in acest domeniu a inceput cu un training riguros de 2 luni in cadrul Etihad Airways Training Academy. In mai putin de 2 ani si jumatate, trecand de la stewardesa in clasa economy la stewardesa in business class si ulterior first class, am reusit sa devin Cabin Senior – Sef de cabina. Pe perioada a 3 ani si jumatate, am fost singurul sef de cabina pe avioanele din clasa Airbus 320/319/321– avand in subordine in jur de 4 – 5 insotitori de bord si sef de cabina peste clasa economic pe avioanele Airbus 330, A340, A380 si cele din clasa Boeing, avand in echipa in jur de 10 colegi.

Ca insotitoare de bord, am avut minunata ocazie sa calatoresc in sute de locuri, sa interactionez cu mii de oameni din toate colturile lumii, sa descoper traditii si obiceiuri extrem de interesante, sa fiu pusa in fata unor situatii neobisnuite pe timpul zborurilor, sa am mii de poze si milioane de amintiri.

Experienta

Mi-am încheiat aceasta frumoasa aventura a vietii mele in momentul in care am decis sa va sprijin pe toti cei care doriti o cariera in acest domeniu.

Eu mi-am indeplinit visul de a fiinsotitoare de bord. Dar nu a fost usor. Domeniul aviatiei este într-o continua dezvoltare si competivitate, iar procesul de recrutare devine din ce in ce mai dificil. Agentiile de recrutare cauta candidatul perfect. Pregateste-te sa lucrezi in acest domeniu, invata de la un specialist.

Acum este momentul tau sa iti indeplinesti visul de a fi insotitoare de bord! Daca eu am reusit, te voi ajuta si pe tine sa reusesti!

STEWARDESA

Inscrie-te acum!

Te voi ajuta sa iti indeplinesti visul de a fi insotitor de bord

Varianta aleasa:

Curs pregatitor - Interviul pentru insotitori de bordCurs pregatitor privat - Interviul pentru insotitori de bordCurs - Tehnici pentru o comunicare eficientaWorkshop - Secretele jobului de insotitor de bordCV-ul de nota 10Aplicatia online de nota 10