Scroll to top

CV-ul unui insotitor de bord

CV-ul unei stewardese

CV-ul este cartea de vizita a oricarui candidat. Conform studiilor, CV-ul unui insotitor de bord are la dispozitie numai 6 secunde pentru a atrage atentia recrutorilor. Un CV care nu corespunde cerintelor companiilor aeriene va atrage eliminarea ta din primele minute ale interviului Open day si neinvitarea pentru a sus╚Ťine un Assessment day.

Cum trebuie sa arate  CV-ul unui insotitor de bord?

 • Scurt – maxim 2 pagini; daca initial este 1 pagina si 3 randuri, micsorati┬áfont-ul sa se incadreze in numai 1 pagina.
 • Corect- greselile gramaticale sunt nepermise chiar daca engleza nu este limba voastra nativa.
 • Adevarat- furnizati numai informatii corecte. Altfel riscati sa nu va puteti sustine experienta prin exemple relevante in discutia din cadrul interviului final.
 • Coerent- urmati o anumita structura, folositi diferite font-uri, bullets.
 • Poza- tip passport, in tinuta business, avand look-ul unui insotitor de bord.
 • Adresa de e-mail – folositi numele si prenumele voastre, nu nicknames.
 • Alte informatii- nationalitate, statut marital, inaltime, greutate- nu sunt necesare cand aplicati pentru o companie aeriana comerciala. Daca aplicati pentru o companie care ofera zboruri private, este recomandat sa mentionati si aceste detalii.

Cum arata partea a doua in CV-ul unui insotitor de bord?

 • Experienta profesionala- mentionati joburile pornind de la cel curent/ultimul avut. Daca ati avut anumite locuri de munca pe o perioada scurta, nu este necesar sa le mentionati. Daca aveti o lunga pauza intre job-uri, pregatiti-va sa explicati foarte┬á bine motivul.
 • Educatia- mentionati numai ultima institutie de invatamant absolvita.
 • Limbile straine- precizati nivelul de cunoastere si certificatul obtinut, in cazul in care il aveti
 • Training-uri, voluntariat- adaugati mai ales acele activitati care pot fi relevante pentru meseria de stewardesa.
 • Skills- enumera╚Ťi acele calitati care sunt cautate de companiile aeriene. De cele mai multe ori, acestea se regasesc in textul anuntului de angajare.

In concluzie, CV-ul unui insotitor de bord necesita un timp indelungat pentru a fi realizat. Verificati-l cu mare atentie cand este finalizat. Puteti ruga  o alta persoana sa confirme ca nu exista greseli gramaticale si sa-si spuna parerea asupra lui. Va recomand sa aveti pregatita si o scrisoare de intentie in cazul in care aplicati online, anumite companii aeriene cerand si acest document.

 

Daca doresti sa ai un CV perfect, care sa corespunda cerintelor companiilor aeriene, apeleaza la serviciul nostru CV-ul de nota 10. In 48 de ore, vei avea un CV bine realizat care sa atraga atentia recrutorilor.

 

Make your dream come true!

Vino sa exersezi toate probele interviului si sa afli cum sa te prezinti in fata recrutorilor la Cursul pregatitor intensiv Interviul pentru stewardesa. Cursul, cu o durata de 9 ore, este structurat in asa fel incat sa te familiarizeze cu intregul proces de recrutare a insotitorilor de bord si meseria de stewardesa. 

Daca doresti o pregatire numai pentru tine, alege Cursul de pregatire privat Interviul pentru stewardesa. Cursul dureaza 3 ore si are loc online sau fata in fata, ora si data fiind alese de comun acord.

Participa la workshop-ul Secretele meseriei de stewardesa pentru a afla totul despre aceasta frumoasa meserie!

Contacteaza-ne pe office@flightattendant.eu sau pe pagina de Facebook.

Related posts