Scroll to top

De ce sa alegi cursurile Flight Attendant?

CURSURI DE STEWARDESE

De cand am decis sa lansez acest proiect in Romania am fost intrebata de persoanele care nu-mi sunt foarte apropiate de ce ar alege un viitor insotitor de bord cursurile mele. (Prietenii nu m-au intrebat de ce pentru ca…prietenii stiu de ce :).

Intr-un mediu in care abunda informatiile gratuite pe google, in care exista si alte persoane care mai tin cursuri de acest gen, te invit sa descoperi in acest articol de ce sa alegi cursurile Flight Attendant.

Iata motivele pentru care sa alegi cursurile Flight Attendant:

  1. CV-ul meu este dovada unei experienta de peste 13 ani in customer service, cu 6 ani (6 ani si 2 luni ca sa fiu mai exacta) de experienta ca flight attendant la una dintre putinele companii de 5* din lume- Etihad Airways- si inca 1 an de experienta ca agent de check-in in aeroportul international din Dubai. Asadar, ai ocazia sa intelegi exact ce inseamna viata unui cabin crew de la un ex insotitor de bord cu peste 7200 de ore de zbor, cum sa te numeri printre putinii candidati selectati dupa interviu, care este profilul unui flight attendant de nota 10, dar si cum actiunile intreprinse de agentii de la sol contribuie la succesul unui zbor.
  2. Iti explic, folosindu-ma de propriul exemplu, cum poti fi promovat ca sef de cabina in cel mai scurt timp posibil. Promovarea mea  a avut loc dupa mai putin de 2 ani si jumatate de la data inceperii training-ului la Etihad. 
  3. In timpul carierei la Etihad, am participat la numeroase workshop-uri si training-uri. Acestea au contribuit atat la dezvoltarea mea profesionala, cat si la cea personala.
  4. Afli cum sa imbini viata profesionala cu cea personala si cum sa mergi in foarte multe calatorii pe cont propriu. Iti dau sfaturi cum sa economisesti bani, traindu-ti viata la maxim in orasul in care locuiesti.
  5. Ai parte de suportul meu si dupa interviu, si pe perioada in care vei fi insotitor de bord. Este un job minunat, dar si stresant. Sa ai alaturi de tine pe cineva caruia ii poti povesti o intamplare hazlie sau un incident de pe zbor cu increderea ca vei fi  inteles/a, precum si o persoana careia sa-i ceri o parere obiectiva conteaza extrem de mult in acest nou drum.
  6. Curs pregatitor intensiv Interviul pentru stewardesa, atat in varianta 1 la 1, cat si cel organizat in sala de curs,  este bilingv- romana& engleza. Toate probele interviului, inclusiv intrebarile de la interviul final, sunt exersate in engleza. Explicatiile privitoare la grooming, CV, comportamentul din ziua interviului si sfaturi pentru a fi selectat/a sunt oferite in engleza.
  7. La sfarsitul cursului, daca informatia oferita nu a corespuns asteptarilor tale, vei primi banii inapoi. Suntem singurii care iti ofera aceasta garantie. 

Pentru detalii suplimentare va rog sa trimiteti un e-mail la office@flightattendant.eu sau sa sunati la nr. 0729 77 69 66.

 

Make your dream come true!

Vino sa exersezi toate probele interviului si sa afli cum sa te prezinti in fata recrutorilor la Cursul pregatitor intensiv Interviul pentru stewardesa.

Acum poti beneficia si de un curs 1 la 1, online sau fata in fata, zilnic, la cerere.

Participa la workshop-ul nostru pentru a afla totul despre aceasta frumoasa meserie!

Contacteaza-ne pe site sau pe pagina de Facebook.

Related posts