Scroll to top

Titlul de companie aeriana de 5*

companie aeriana de 5*

Titlul de companie aeriana de 5*- Oscarul din aviatie- se acorda in fiecare an de catre Skytrax. O companie aeriana primeste titlul foarte greu, in urma a numeroase verificari pe care reprezentantii Skytrax le fac, atat in mediul online- analizand feedback-ul pasagerilor in social media si  pe site-urile din domeniul aviatiei- cat si offline- intocmind rapoarte in aeroportul-baza si pe zborurile companiilor aeriene.

Lista companiilor aeriene de 5* in 2018 cuprinde urmatoarele companii:  ANA All Nippon Airways, Cathay Pacific Airways, Emirates, EVA Air, Garuda Indonesia, Hainan Airlines, Thai Airways, Lufthansa, Qatar Airways, Singapore Airlines (articolul original aici).

Ce este Skytrax?

Conform site-ului lor, misiunea Skytrax este “improving Quality of the customer experience for airlines and airports across the world”.

Aceasta companie de consultanta, cunoscuta sub numele de Inflight Research Services a aparut in Marea Britanie, in 1989, si se ocupa cu acordarea de premii si rating-uri companiilor aeriene si aeroporturilor din intreaga lume.“Skytrax efectueaza cercetari pentru companiile aeriene comerciale și realizeaza sondaje de la calatorii internationali pentru a evalua personalul cabinelor, aeroporturile, liniile aeriene, saloanele de aviatie, divertismentul in timpul zborului, cateringul la bord si alte cateva elemente de transport aerian”. Site-ul face si controale de zbor si ofera studii de satisfactie.

 

Cum se acorda cele 5* companiilor aeriene?

Skytrax acorda cele 5* companiilor care au produse inovatoare, care lanseaza un anumit trend in acest domeniu, care asigura o pregatire desavarsita a personalului, atat a cabin crew cat si a celor de la sol. Facilitatile din aeroport, organizarea lounge-urilor, confortul din avion, produsele oferite pe zbor, review-urile pasagerilor si multe altele sunt luate in considerare in momentul acordarii acestei mult ravnite certificari.

 

Make your dream come true!

Vino sa exersezi toate probele interviului si sa afli cum sa te prezinti in fata recrutorilor la Cursul pregatitor intensiv Interviul pentru stewardesa.

Acum poti beneficia si de un curs 1 la 1, online sau fata in fata, zilnic, la cerere.

Participa la workshop-ul nostru pentru a afla totul despre aceasta frumoasa meserie!

Contacteaza-ne pe site sau pe pagina de Facebook.

Related posts