Scroll to top

Atractii turistice din Abu Dhabi- partea a-II-a

ABU DHABI UAE

Partea a doua a atractiilor turistice din Abu Dhabi mai putin descoperite continua cu:

Abu Dhabi Mangroves Kayaking

Kayaking printr-o mini delta numesc eu aceasta experienta. Conform wikipedia, “un mangrove este un arbust sau un copac mic care creste in apa sarata, termenul fiind folosit și pentru vegetația tropicală de coastă formată din astfel de specii”. Turul incepe de la Eastern Mangroves Hotel & Spa by Anantara, situat la intrarea in Abu Dhabi dinspre Dubai. Dupa aflarea modului in care se desfasora turul si a catorva detalii legate de siguranta participantilor, caiacele sunt lansate pe apa. Experienta dureaza aproximativ 4 ore, cu o pauza de 30 de minute pe o insulita unde celor prezenti li se ofera apa si fructe proaspete. Pasarile rare, Flamingo, vulturii, vulpile, broaștele țestoase, șerpii de mare sunt printre cei care habiteaza acest loc. Va recomand turul de dupa amiaza pentru a va bucura si de un frumos apus.

 

abu dhabi kayak                   kayak emirate

 

Jet sky ride in zona Corniche

Poate o plimbare cu ket sky-ul nu vi se pare ceva extraordinar, insa in Abu Dhabi o recomand pentru ca va ofera ocazia de a admira zgarie-norii de-a lungul bulevardului principal al orasului- Corniche Road-, superba cladire a Emirates Palace, zona portului vechi unde se afla traditionalele barci de pescuit- dhow-. De asemenea, puteti face plaja pe una dintre cele de 200 de insule din jurul Abu Dhabi-ului. Iar daca sunteti cu adevarat norocosi, va veti bucura si de cativa delfini jucausi in jurul vostru. (Am fost de foarte multe ori cu jet-sky-ul, dar am vazut delfini numai de 2 ori).

 

abu dhabi cornische  abu dhabi   abu dhabi landscape

 

Paragliding in Al Wathba

Al Wathba este o zona situata in drum spre Al Ain, la aproximativ 40 de km de centru orasului Abu Dhabi. Initial un sat mic, inconjurat de desert, ferme de camile si o rezervatie naturala, zona a fost dezvoltata foarte mult in ultimii ani, aparand multe hale industriale, cartiere ale muncitorilor, zone rezidentiale cu vile. Putin mai departe de aceasta “agitatie” se afla un “munte de nisip” unde un grup de oameni pasionati si entuziasti sar cu parapanta de cateva ori pe saptamana. Sunt acolo fie pentru a se bucura de hobby-ul lor, fie pentru a se antrena inaintea unei vacante in care isi vor practica hobby-ul in zone muntoase si mai periculoase, fie pentru ca prietenii sau simpli cunoscuti vor sa experimenteze impreuna cu ei acest sport. Bucurati-va de cateva ore petrecute in desert in acest mod alaturi de niste oameni minunati.

 

paragliding               al wathba                  paragliding in emirate

 

Zbor cu sea plane

Cand am vazut acest sea plane pentru prima data am fost absolut fascinata de ideea de a calatori cu acelasi mijloc de transport si pe apa si pe mare. Experienta de numai 25 de minute a fost fabuloasa. Decolarea se face de pe apa, cu un avion de doar 9 locuri, iar calatoria iti ofera sansa de a te bucura de privelisti minunate asupra Emirates Palace, Ferrari World Abu Dhabi, Yas Marina Circuit, faimosul pod Sheikh Zayed, portul Zayed, insula Saadiyat si Corniche.

 

To be continued…

“Don’t tell me how educated you are, tell me how much you travelled”. The Prophet Mohamed

 

Make your dream come true!

Vino sa exersezi toate probele interviului si sa afli cum sa te prezinti in fata recrutorilor la Cursul pregatitor intensiv Interviul pentru stewardesa.

Acum poti beneficia si de un curs 1 la 1, online sau fata in fata, zilnic, la cerere.

Participa la workshop-ul nostru pentru a afla totul despre aceasta frumoasa meserie!

Contacteaza-ne pe site sau pe pagina de Facebook.

Related posts